Gæstebog

admin / Gæstebog / / 15 Comments / Like this

Gæstebogen er tænkt som en måde hvor du kan læse andres, erfaringer med at få tage billeder af mig og hvor du kan skrive din oplevelser som en lille kommentar og give stjerner. Jeg håber du har lyst til dette, da det betyde meget for mig, at du forhåbentligt har haft en god oplevelse.

15 Comments

 1. Rikke Cløigaard  —   at

  Hej Katja.

  Tak for nogle super fede billeder og en god og professionel behandling.
  Har Anbefalet dig til andre.

  Hilsen Rikke.

  (4/5)
 2. Sara Maj  —   at

  Hej søde Katja,

  Jeg må indrømme, at du er en af mine ynglingsfotografer. Du er utrolig dygtig til at fange det smukke i billedet.
  Jeg kan klart anbefale dig til andre. God service og meget professionel behandling. 🙂

  Hilsen Sara.

  (5/5)
 3. Kiki  —   at

  Anderledes billeder. Det er det jeg synes der kendetegner dig som fotograf. Jeg elsker at du fanger øjeblikke som er lidt atypiske. Jeg er fuldt ud tilfreds med alle de billeder du har taget af min søde datter 😊 du er professionel, tålmodig og dygtig. Jeg anbefaler dig videre.

  (5/5)
 4. jannie  —   at

  Det er en fornøjelse at være sammen Katja! Hun gjorde min første oplevelse til en succes. Man er fuldstændig tryg!
  Fuldt ud professionel og god oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale hende. Du får en dygtig fotograf med egne kreative idéer.

  (5/5)
 5. michella  —   at

  tak for de super gode billeder. vi have en super dag med dig Katja du er rigtig børnevenlig og en rar person som man føle sig tryg ved vil helt klart anbefale dig til andre

  (5/5)
 6. Lasse Kanstrup  —   at

  Tak Katja! – Dine billeder er virkelig gode. Vi er glade for de billeder, som du har taget! Det har gjort vores hjemmeside meget bedre, med nogen ordentlig billeder!!

  (5/5)
 7. Michelle  —   at

  Yderst god service og fuld tilfreds med de billeder jeg har fået taget! Jeg er så glad og har anbefalet Katja til flere af mine venner.

  En masse ros herfra!

  (5/5)
 8. Jesper  —   at

  Hej Katja

  Vi vil gøre alt hvad vi kan for at anbefale dig til andre, det er også sådan vi kom i kontakt med dig på. Tusind tak for dit bidrag til vores bryllup, alle dine kreative ideer, dine billeder er blevet så fine, vi er meget top tilfredse.

  J & J

  (5/5)
 9. Nikoline  —   at

  Jeg har flere gange været ude og tage billeder med Katja, og det har været en dejlig oplevelse hver gang. En dejlig sparring mellem hendes egne og mine ideer, hurtig og god service, og masser af dejlige billeder jeg kan se tilbage på flere år efter. Det kan varmt anbefales.

  (5/5)
 10. Mona  —   at

  Katja er en rigtig dygtig fotograf, og god til at få en til at føle sig godt tilpas! Jeg har været fuldt ud tilfreds med de billeder hun har taget af mig, og bruger gerne vindingfoto igen! ❤️🙏🏻

  (5/5)
 11. Claudia  —   at

  Det er efterhånden et stykke tid siden, at min famile og jeg for anden gang fik taget billeder hos Katja. Begge gange har vi haft en af de helt små familemedlemmer med som på daværende tidspunkt har været omkring 6 måneder. Katja har været super god og vi har fået nogle dejlige billeder samt en skøn oplevelse 😃

  (5/5)
 12. Rikke  —   at

  Jeg har haft fornøjelse af, at få taget billeder af Vinding foto et par gange. Katja er meget engageret og få en til, at følge sig tryk foran kameraet, jeg har hver gang været tilfreds med resultatet og oplever at jeg har fået lidt flere billeder end jeg havde betalt for.

  (5/5)
 13. Christian  —   at

  Super god kontakt og formidling 🙂 Vinding er meget fleksibel og imødekommende, både når man er ude foran linsen men også når man aftaler og sender ideer ind. Top professionel med øje for klienten.

  (5/5)
 14. Mia Jensen  —   at

  Katja har taget nogle super gode billeder af mine hunde, som jeg er meget glad for. Hundene er livlige jagthunde og da billederne er taget udenfor, er det en svær opgave i sig selv at tage gode billeder af dem, men det har Katja mestret! Billederne er fantastiske og jeg anbefaler gerne Vinding Foto til andre.

  (5/5)
 15. Hardy  —   at

  Hj Katja.

  Superfine billeder af vores Zorba – selv om han har “krudt i r….” lykkedes det alligevel at få nogle dejlige billeder i kassen.
  1000 tak for det.
  Lotte og Hardy

  (5/5)

Skriv et svar

Bedømmelse*

You can enable/disable content protection from Theme Options and customize this message too.