Bag ved kammeret

Mit navn er Katja. Jeg er i starten af traverne og bor lidt uden for Ringsted. Min interesse for at tage billeder startede for mange år siden, da jeg som otte årig fik mit første kamera. Lige siden har jeg haft det med alle steder. For mig er det vigtigste at fange situationen, hvor hvert billede fortæller en historie, som gør netop dette billede specielt. For at kunne fange de gyldne øjeblikke, gør jeg meget for at få folk til at slappe af, da det skal være en hyggelig og rar oplevelse at stille sig foran et kamera. Jeg er altid frisk på at prøve nye idéer, hvis du har en bestemt tanke eller et bestemt ønske. Man stopper aldrig med at lære og det er spændende at prøve nye ting.

Erfaringer:

  • Mange års øvelse
  • Set 3 andre fotografer over skulderen, for at se hvordan de gjorde og der ved få idéer til hvad jeg selv kan gøre og hvordan jeg selv bliver bedre. Disse 3 fotografer er Jesper der står bag Modelphoto.dk T.H.Lind og Henrik Jespersen.
  • Kursus i kamerateknik i efteråret 2015
  • Kursus i portræt fotografi efteråret 2015
  • Kursus i Photoshop i foråret 2016
  • Kursus i portræt fotografi nr 2 foråret 2016

Hvis du skulle være interesseret, så send mig endelig en besked og jeg vil svare så hurtigt som jeg kan. Du kan kontakte mig her.