Bag ved kammeret

Mit navn er Katja. Jeg er i starten af trediverne og bor lidt uden for Ringsted. Min interesse for at tage billeder startede for mange år siden, da jeg som otte årig fik mit første kamera. Lige siden har jeg haft det med alle steder. For mig er det vigtigste at fange situationen, hvor hvert billede fortæller en historie, som gør netop dette billede specielt.

For at kunne fange de gyldne øjeblikke, gør jeg meget for at få folk til at slappe af, da det skal være en hyggelig og rar oplevelse at stille sig foran et kamera.

Vindingfoto være i gang siden 2013

Jeg er altid frisk på at prøve nye idéer, hvis du har en bestemt tanke eller et bestemt ønske. Man stopper aldrig med at lære og det er spændende at prøve nye ting.

Hvis du skulle være interesseret, så send mig endelig en besked og jeg vil svare så hurtigt som jeg kan. Du kan kontakte mig her.