Bag ved kameraet

Mit navn er Katja.

Jeg er i starten af trediverne og bor lidt uden for Ringsted.

Min passion for fotografering begyndte for mange år siden, da jeg som otteårig fik mit første kamera. Siden da har det altid været med mig, uanset hvor jeg går. For mig handler det mest om at fange øjeblikket, hvor hvert billede fortæller en unik historie og gør det særligt.

For at fange de magiske øjeblikke gør jeg en stor indsats for at få folk til at slappe af foran kameraet, så det bliver en hyggelig og behagelig oplevelse. Jeg har været aktiv inden for Vindingfoto siden 2013.

Jeg er altid åben for nye ideer, så hvis du har specifikke tanker eller ønsker, er jeg klar til at eksperimentere. Man slutter aldrig med at lære, og det er spændende at prøve nye ting.

Hvis du er interesseret, er du mere end velkommen til at sende mig en besked, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.

You can enable/disable content protection from Theme Options and customize this message too.